En serie om Merlin. Igen. Fast bra denna gång.



Jag började se den senaste serien om Merlin för ungefär två år sedan och var lite skeptisk i början. För det första så var det en ny serie om Merlin. Den 1004:e i raden av serier om denna magiker ungefär. Som många andra brittiska fantasyproduktioner så var den halvbilligt filmad med smådåliga animeringar och med den nästan obligatoriska halvstela dialogen. Jag såg den som en serie som man kunde se när inget annat fanns till hands.
Men efter några avsnitt så började serien sakta växa sig starkare. Man charmas av den helt enkelt och mycket tack vare Colin Morgan som spelar rollen som Merlin. Skön snubbe helt enkelt. Sen att legenden, samt en av mina personliga favoriter, John Hurt har lånat ut sin röst till The Dragon gör ju inget direkt sämre heller.

Sista avsnittet innan juluppehållet har just sänts, serien har växt sig fast ordentligt i mitt tv-schema och tempot börjar öka väldigt i sagan och det bästa är att det faktiskt bara kan bli ännu bättre! Kan man sagan om Merlin så vet man att det bästa är kvar. Nu är det bara att hoppas att det inte blir någon onödig nedläggning av serien. Hatar sånt.   

Så min rekommendation ifall ni inte har något att se under juluppehållet och är less på skiten på TV3, så fixa denna serie. Lite fantasy gör aldrig en kväll sämre.


Gott till film nr 2

Jag har hittat tillbaka till en gammal favorit: Marabou Gräddnougat.
It´s the sheit!
Funkar till alla filmer och serier vid alla tillfällen.



Halo Wars

Det verkar som att jag fastnat i animerat-facket idag. Speciellt animerade filmer baserade på spel.
Halo Wars är en annan liten godbit som man nog borde se ifall man dyrkar spelen. Jag tillhör kanske inte riktigt den kategorin av folk, men tyckte att filmen var rätt så okej ändå.
Filmen är drygt en halvtimme lång och det är inte många sekunder utan action.




Halo.Wars.2009.DVDRip.XviD-ViSiON.avi



Gott till filmen

Indiska har ett kanelkaffe som är ganska smaskigt. Jag föredrar oftast starkt, mörkt kaffe men i vintertid så funkar kanelkaffet himla fint med filmen. Testa.
Hittar tyvärr ingen bild på paketet och jag har klippt sönder det vi hade hemma för att sno etiketten.





Iron Sky!

Under pepparkaksbaket igår så hörde jag för första gången talas om Iron Sky. Det verkar ju bli den härligaste animerade filmen på väldigt länge. Kolla in trailern här under.


Såja, nu ska vi starta denna igen.

Det var väl säkert ett år sedan jag uppdaterade denna blogg, men nu så ska jag uppdatera lite.
Här kommer ett hett tips för alla som älskar Assassins Creed! Assassins Creed Lineage är senaste tillskottet av filmer som släpps vid sidan av själva spelet. Njut!




Assassins Creed Lineage 2009 DVDRip-NoGrp




RSS 2.0