Please make it so...

Rykten säger att producenten Jon Turtletaub börjat fundera på möjligheten att göra en film av serien Jericho, efter att den så snöpligt blev tagen ur produktion trots ivriga protester från djupt hängivna fans världen över.
Jag kan bara hoppas att det blir så. Serien var helt enkelt briljant.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Den som väntar på Djävulen väntar alltid för länge.

Som tur var så släpptes det slutligen ett datum för återkomsten av kultserien Reaper. Tack tack, nu slapp jag få panik. Den 17:e mars så är det dags för säsong 2 och Djävulens ovilliga hantlangare får härja fritt igen.
Sock for president är allt jag har att säga. Vilken lysande människa. Antagligen så skulle Obamas motto Change och Yes we can i Socks mun snabbt ändra skepnad till Change my beercan. Så vackert.


 
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Man behöver aldrig titta på golf.

Man kan titta på en massa annat som är intressant instället.
Scrubs har börjat sin förmodade sista säsong, åtminstone Zach Braff´s sista, och än så länge håller den måttet.
Janitor är som vanligt bäst.

Scrubs 8x01
Scrubs 8x02
Scrubs 8x03
Scrubs 8x04




24 har börjat sin sjunde säsong och sprutade ut fyra avsnitt på två dagar. Jack Bauer är stressad som vanligt och denna gång så är det bl.a Afrika som strular lite. Innan du sätter igång med denna säsong, se till att du först ser filmen som släpptes som ett sorts intro till den, filmen heter 24-Redemption.

24-Redemption
24 S07E01
24 S07E02
24 S07E03
24 S07E04




Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

09 - bättre än 08

Dags att gnugga reprisgruset ur ögonen, skölja ur kaffekoppen och installera sig i soffan. Nu sätter 09-säsongen igång och denna gång med besked och fan så man har väntat!
Inatt så släpptes äntligen säsongsfortsättningen på Supernatural. Om man mot förmodan inte tycker om den serien ( dvs att man har suttit med ryggen mot TV:n hela tiden  ), så har även CSI fått sin nystart inatt. Enligt alla de rykten som florerat innan avsnittet släpptes, så är det ett måste-avsnitt att se. 

Supernatural S04E11 Family Remains
CSI S09E10





Men det där är bara säsongsfortsättningarna. Säsongspremiären med stort S är det får mig att frukta strömavbrott å det grövsta. Inatt så sätter Battlestar Galactica igång sin fjärde och sista säsong! Helvete och leda vad man fått vänta på det. För dig som inte vet vad jag ens pratar om så har jag bara två ord att erbjuda: Skärp dig! Om du tror att det den där boken du läser är bättre, så är du bara fjantig. Skärp dig. Om du tror att studierna är viktigare, så är du bara motsatsen till intellektuell. Det är lördag imorgon. Skärp dig. Om du hellre går ut på en tur med dina nyinköpta längdskidor i solen, så är du bara alldeles för aktiv och farligt norsk. Skärp dig. Om du hellre tittar på gamla avsnitt av The Hills, så är du bara för blond. Dig kan ingen rädda.  
Har du aldrig ens sett ett avsnitt så har det blivit fel på kommunikationen någonstans och det är dina kompisars fel. De borde ha upplyst dig. Men det går att åtgärda, börja se säsong 1 idag.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

RSS 2.0